De Liefdesdokter, de "reizende apotheek" een beurswand (boog).

 

"Liefde leidt tot verbinding, en verbinding is de sleutel voor een gezond en gelukkig leven.” Vanuit die gedachte startten Inge van de Vorst en Wendy Veldhuis in 2010 hun (sociale) onderneming. De Liefdesdokter reist met een wisselend team van Liefdeszusters en -dokters door het hele land met hun caravan, (reizende) apotheek en andere attributen. Zij bieden consults in de vorm van open workshops en inloopspreekuren. De liefdesdokter deelt relevante praktische kennis uit de relatiepsychologie om hierin met elkaar te kunnen groeien en delen. Je komt ze tegen op festivals (zoals Solar en Extrema outdoor) maar zij zijn ook bij (bedrijfs)evenementen en soms ook zomaar op straat. Zij delen kennis die nodig is om samen te leren over verbinden, aan zoveel mogelijk mensen in de samenleving.

Momenteel maken ruim 20 mensen actief deel uit van het collectief. Vanuit De Liefdesdokterspost in Eindhoven dragen zij bij aan bewustzijn en het vergroten van de veerkracht van zoveel mogelijk mensen.

ONTWERP en BEELDBEWERKING  -  Dit gehele wandontwerp is gemaakt vanuit twee foto's waarop een stuk kast stond. Vanuit deze info heb ik een gehele apothekers kast ontworpen en uitgevoerd in photoshop. Evenals de details zoals de potten en de attributen van De Liefdesdokter. De wand is 3 x 2.30 meter gevormd in een boog. De Liefdesdokter kan het frame overal opzetten en bekleden met de (kast) bedrukte 'stoffen' hoes. Wil je meer weten over de Liefdesdokter, kijk dan op deliefdesdokter.nl

 

Werkzaamheden:
– Ontwerp (in beeldmontage)
- Beeldmontage
– Drukwerkbegeleiding